UNCSV

Schimbare structură Alianța pentru Agricultură și Cooperare

Alianța pentru Agricultură și Cooperare – AAC a luat act de notificarea FAPPR nr. 2335/13.04.2023 prin care comunică decizia unilaterală de retragere din AAC și pe care o respectăm.

Protestele naționale din 07 aprilie 2023 au arătat ca fermierii au încredere în ei, în Alianța pentru Agricultură și Cooperare, iar cele 3 organizații rămase sunt unite, continuă și vor face tot ce va ține de ele să demonstreze tuturor că merită încrederea fermierilor și a cooperativelor din România.

Reafirmăm că Alianța pentru Agricultură și Cooperare este deschisă să discute cu organizațiile profesionale din sectorul agroalimentar interesate pentru a construi și a reprezenta împreună interesele și specificitățile fermierilor și a cooperativelor din România la nivel european, cu fermitate. Trebuie să mergem mai departe împreună, cei care considerăm că am procedat corect în apărarea intereselor legitime ale fermierilor și cooperativelor din România.

Ne-am asumat încă de la începutul fondării Alianței că vom promova interesele convergente în domeniile în care membrii acestora (producătorii agricoli, cooperativele agricole, industria alimentară și serviciile conexe) au interese comune și complementare.

Împreună pentru Fermieri și Cooperative.

În numele tuturor membrilor și organizațiilor membre ale celor 3 organizații.

PRO AGRO – Ionel ARION

LAPAR – Nicolae VASILE

UNCSV – Mircea BĂLUȚĂ

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top