UNCSV

.

Activități desfășurate de UNCSV

Înregistrată oficial din 28 ianuarie 2018, UNCSV a transmis peste 800 de adrese oficiale și scrisori de poziție către autorități, organizații și organisme naționale și europene pentru a semnala și rezolva favorabil o serie de probleme legate de interesele legitime ridicate de membrii săi.

UNCSV
UNCSV
UNCSV
UNCSV
UNCSV
UNCSV
UNCSV

Echipa UNCSV

Pe lângă finalizarea acțiunilor începute și ducerea la îndeplinire a obiectivelor stabilite de cooperativele afiliate vom continua implicarea UNCSV și vom face toate diligențele necesare pentru a ne orienta mai puternic pe zona proiectelor realizate in interesul sectorului cooperatist, precum si al comunicării interne și externe al organizației. Dorim să formăm o echipă omogenă care să reacționeze pragmatic la problemele legislative apărute în activitatea cooperativelor agricole și care afectează direct sau indirect membrii și submembrii UNCSV.

Susține Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal

Apreciem profund interesul și susținerea dumneavoastră pentru Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal. În contextul eforturilor noastre de a promova excelența în agricultură, vă invităm să deveniți parte a acestei inițiative și să ne susțineți activitatea prin intermediul unei sponsorizări de până la 20% din impozitul pe profitul firmei dumneavoastră (sau impozitul pe venit în cazul microîntreprinderilor), cu scutire de impozit conform legislației în vigoare.

Pentru a formaliza această contribuție, vă rugăm să completați și să trimiteți formularul de sponsorizare de mai jos. Un membru al Unității Executive a Uniunii de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal va lua legătura cu dumneavoastră pentru a discuta detaliile și pentru a vă oferi informațiile necesare.

green plants on soil
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Date
Date

Vă mulțumim anticipat pentru generozitatea dumneavoastră și suntem recunoscători pentru sprijinul acordat în promovarea unei agriculturi performante în România. Toate drepturile sunt rezervate conform legislației în vigoare, iar orice utilizare a informațiilor furnizate se va face cu acordul deținătorului Uniunii de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal și cu menționarea sursei.

Împreună pentru viitor!

Scroll to Top